Werkplaats

Hightech werkplaats

De werkplaats voldoet volledig aan de eisen van de huidige tijd. Een hightech werkplaats met 10 bruggen. Hierdoor kan heel veilig en flexibel worden gewerkt. Om steeds up-to-date te blijven vinden regelmatig aanpassingen en verbeteringen plaats.

Werkplaats is VW en Audi gespecialiseerd

Autobedrijf Arjan van Houtum is een universeel autobedrijf gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Audi. Maar ook in de gelieerde merken Seat en Skoda. Ook voor onderhoud aan lichte bedrijfswagens (tot 3500 kg) kunt u terecht in de moderne werkplaats!

Wij beschikken over gespecialiseerd personeel met veel ervaring welke gebruik maakt van originele testapparatuur. U kunt met elk type Volkswagen, Audi, Seat of Skoda terecht voor alle vormen van onderhoud, reparatie of voor het diagnosticeren en opheffen van storingen. Maar als universeel autobedrijf geldt dat natuurlijk ook voor alle andere automerken.

Snelservice

Moet uw auto – van welk merk dan ook – bijvoorbeeld APK gekeurd worden, of wilt u snel uw winterbanden laten wisselen of snel een klein probleem verholpen hebben? In de speciale snelservice werkplek van Autobedrijf Arjan van Houtum is dit klaar terwijl u wacht!

Bandenactie

Doordat wij onze voorraad banden groot inkopen kunnen wij banden tegen een zeer scherp tarief aanbieden. Vraag naar de actuele aanbiedingen!

Alle prijzen zijn inclusief montage, balanceren en btw. Indien gewenst slaan wij u winter-/zomerbanden op in ons magazijn.