Bedrijfsinformatie

Sinds 1999 uw Audi- en Volkwagenspecialist

Eigenaar Arjan van Houtum heeft gedurende de 16 jaar als monteur heel veel kennis en ervaring opgedaan. Maar de ambitie reikte verder. Na het behalen van het diploma HTS-autotechniek ging in 1999 een langgekoesterde wens in vervulling; het hebben van een eigen hightech autobedrijf.

Autobedrijf Van Houtum is gestart in Erp en sinds 2007 gevestigd in Boekel. Vanaf de oprichting van het bedrijf heeft de primaire focus gelegen op verkoop, onderhoud en reparatie van auto’s uit de Audi- en Volkswagengroep waartoe ook Seat en Skoda behoren.

Wij beschikken over een uitstekend geoutilleerd bedrijf. Het pand en de inrichting sluit geheel aan bij onze visie. Het leveren van kwalitatief hoge dienstverlening, volledig gericht op de wensen en eisen van de klant, nu en in de toekomst. Hierbij zijn in de dagelijkse praktijk duurzaamheid, energiebesparingen, veiligheid en innovatie belangrijke zaken.

pand

Full Service

Wij willen u maximaal ontzorgen

Wij vinden het belangrijk u full-service te bieden. U maximaal te ‘ontzorgen’ bij het steeds in optimale conditie houden van uw auto. Door professioneel correctief en preventief onderhoud en overige additonele service waar u als klant en autobezitter behoefte aan heeft.

Orginele onderdelen

Bij het uitvoeren van onderhoud en reparaties maakt het technisch vakbekwaam personeel gebruik van orginele onderdelen, moderne middelen en apparatuur.

Vernieuwend

De autowereld is continu in beweging. Autofabrikanten presenteren steeds nieuwe modellen met nieuwe technieken. Wij gaan mee met deze ontwikkelingen. Zowel in onze showroom, met onze voorraad, als in de werkplaats met onze kennis en kunde. Ook zijn we vernieuwend in onze dienstverlening aan u. Om die redenen introduceerden wij o.a.:

  • Unieke onderhoudscontracten
  • Mogelijkheid tot leasen van occasions